Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Β-Γ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ.




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο18 & 19 Απριλίου 2015 από τον Σκοπευτικό Όμιλό Σπάρτης στο σκοπευτήριο του στη Σελλασία Λακωνίας Πανελλήνιοι σκοπευτικοί αγώνες Κυπέλου Ελλάδος Πήλινου στόχου Β΄ Γ΄ κατηγορίας (ΣΚΗΤ), στους οποίους συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από διάφορα σκοπευτικά Σωματεία της Χώρας.
Στην Α΄ Κατηγορία πρώτος αναδείχθηκε ο ΣΚΑΝΤΖΙΚΑΣ Μιχαήλ του Σκοπευτικού Ομίλου «Ο ΠΑΡΝΗΣ» με δεύτερο τον ΤΣΟΠΕΛΑ Γεώργιο του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης και τρίτο τον ΜΑΣΕΛΗ Κωνσταντίνο της Πανελλήνιας Σκοπευτικής Εταιρείας. 
 Στην Β΄ Κατηγορία πρώτος αναδείχθηκε ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Σοφοκλής του Σκοπευτικού Αθλητικού Συλλόγου Πατρών, με δεύτερο τον ΤΣΙΠΟΥΡΑ Κωνσταντίνο του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης και τρίτο τον ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ Χρύσανθο του Σκοπευτικού Αθλητικού Συλλόγου Πατρών. 

Στην Γ΄ Κατηγορία πρώτος αναδείχθηκε ο ΜΑΖΑΡΑΚΟΣ Δημήτριος του «ΛΕΩΝΙΔΑΣ», με δεύτερο τον ΣΩΤΗΡΑΚΟ Γεώργιο του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης και τρίτο τον ΜΗΝΑΚΑΚΗ Κωνσταντίνο του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης. 

Στην κατηγορία των Εφήβων πρώτος αναδείχτηκε ο ΚΟΠΙΤΑΣ Νικόλαος, με δεύτερο τον ΣΩΤΗΡΑΚΟ Παναγιώτη και τρίτο τον ΣΩΤΗΡΑΚΟ Χρήστο, αθλητές του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης. 
Μετά το πέρας των αγώνων έγιναν οι απονομές στο χώρο του σκοπευτηρίου.


Φωτογραφία του χρήστη ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου